volvo v90 lichtblauw grijs zijkant sportvelgen

Zwakke punten Volvo V90

Bekende zwakke punten van de Volvo V90 zijn hieronder te lezen.

volvo v90 voorkant bruin neus

Gratis bod op je huidige auto?

De Volvo V90 is een ruime en luxueuze stationwagen die bekend staat om zijn hoge bouwkwaliteit, hoge brandstofefficiƫntie en comfortabele rij-eigenschappen. Hoewel de V90 over het algemeen een goede auto is, zijn er enkele zwakke punten waar u rekening mee moet houden:

  1. Hoge aanschafprijs: De Volvo V90 is een duurdere auto dan sommige andere stationwagens op de markt, wat kan betekenen dat de aanschafprijs voor sommige mensen te hoog is.
  2. Beperkte keuze aan motoren: De Volvo V90 heeft een beperkte keuze aan motoren, wat betekent dat sommige mensen misschien niet het type motor kunnen krijgen dat ze willen. Enkele versies zijn D3, D4 190pk (met geartronic) (momentum) (inscription).
  3. Hoge kosten voor onderhoud en reparaties: De Volvo V90 is een luxueuze auto en de onderhoudskosten en reparatiekosten kunnen daardoor hoger zijn dan voor sommige andere auto’s.
  4. Lage fuel efficiency: Hoewel de V90 hoge brandstofefficiĆ«ntie heeft in vergelijking met sommige andere grote stationwagens, is het nog steeds niet zo efficiĆ«nt als sommige andere compacte of middelgrote auto’s.

Het overgrote deel (80%) is voorzien van een automaat. De overige 20% is handgeschakeld.

Het is aan te raden om uw eigen onderzoek te doen en te kijken welke zwakke punten voor u van belang zijn voordat u besluit om een Volvo V90 aan te schaffen.

volvo v90 interieur volvo v90 dashboard interieur

Wat zijn de bekende problemen van de Volvo V90?

 

Er zijn enkele bekende problemen gemeld door eigenaren van de Volvo V90. Hieronder volgt een lijst met enkele van de meest gemelde problemen:

  1. Problemen met het infotainmentsysteem: Sommige eigenaren van de Volvo V90 hebben gemeld dat het infotainmentsysteem niet altijd goed werkt en soms traag is.
  2. Problemen met de transmissie: Sommige eigenaren van de Volvo V90 hebben gemeld dat ze problemen hebben gehad met de transmissie, zoals het niet goed schakelen of het niet goed reageren op de gaspedaal.
  3. Problemen met de elektrische aandrijving: Sommige eigenaren van de Volvo V90 hebben gemeld dat ze problemen hebben gehad met de elektrische aandrijving, zoals het niet goed reageren of het niet goed functioneren.
  4. Problemen met de airconditioning: Sommige eigenaren van de Volvo V90 hebben gemeld dat ze problemen hebben gehad met de airconditioning, zoals het niet goed koelen of het niet goed functioneren.

volvo v90 stuur dashboard

Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle Volvo V90’s deze problemen hebben en dat deze problemen ook niet bij alle eigenaren voorkomen. Als u problemen ervaart met uw Volvo V90, is het aan te raden om contact op te nemen met een erkende Volvo-dealer om het probleem te laten oplossen.

Laatste update 2023

Gratis bod op je huidige auto?