volvo v60 zwart 2016

Zwakke punten Volvo V60

Bekende zwakke punten van de Volvo V60 zijn hieronder te lezen.

volvo v60 zijkant zwart 2016 2017

Gratis bod op je huidige auto?

De Volvo V60 is een middelgrote stationwagen die bekend staat om zijn hoge bouwkwaliteit, hoge brandstofefficiƫntie en comfortabele rij-eigenschappen. Hoewel de V60 over het algemeen een goede auto is, zijn er enkele zwakke punten waar u rekening mee moet houden:

 1. Beperkte keuze aan motoren: De Volvo V60 heeft een beperkte keuze aan motoren, wat betekent dat sommige mensen misschien niet het type motor kunnen krijgen dat ze willen.
 2. Hoge kosten voor onderhoud en reparaties: De Volvo V60 is een luxueuze auto en de onderhoudskosten en reparatiekosten kunnen daardoor hoger zijn dan voor sommige andere auto’s.
 3. Lage fuel efficiency: Hoewel de V60 hoge brandstofefficiĆ«ntie heeft in vergelijking met sommige andere middelgrote stationwagens, is het nog steeds niet zo efficiĆ«nt als sommige andere compacte of middelgrote auto’s.
 4. Beperkte ruimte in het interieur: Hoewel de V60 ruimte biedt voor vijf personen, kan het voor sommigen wat krap aanvoelen, vooral als u langere afstanden gaat rijden.

Het is aan te raden om uw eigen onderzoek te doen en te kijken welke zwakke punten voor u van belang zijn voordat u besluit om een Volvo V60 aan te schaffen.

Overige kenmerken van de V60:

 • Bouwjaar vanaf 2011 t/m 2023
 • Versies: Momentum / Cross Country / Mild hybrid inscription / T6 recharge / Kinetic Momentum
 • Verkoopcijfers: 70% is handgeschakeld en 30% is automaat

volvo v60 achterkant zwart donkerblauw volvo v60 interieur

Wat zijn de bekende problemen van de Volvo V60?

Er zijn enkele bekende problemen gemeld door eigenaren van de Volvo V60. Hieronder volgt een lijst met enkele van de meest gemelde problemen:

 1. Problemen met het infotainmentsysteem: Sommige eigenaren van de Volvo V60 hebben gemeld dat het infotainmentsysteem niet altijd goed werkt en soms traag is.
 2. Problemen met de transmissie: Sommige eigenaren van de Volvo V60 hebben gemeld dat ze problemen hebben gehad met de transmissie, zoals het niet goed schakelen of het niet goed reageren op de gaspedaal.
 3. Problemen met de elektrische aandrijving: Sommige eigenaren van de Volvo V60 hebben gemeld dat ze problemen hebben gehad met de elektrische aandrijving, zoals het niet goed reageren of het niet goed functioneren.
 4. Problemen met de airconditioning: Sommige eigenaren van de Volvo V60 hebben gemeld dat ze problemen hebben gehad met de airconditioning, zoals het niet goed koelen of het niet goed functioneren.

volvo v60 infotainment middenconsole 2017 2018 2019

Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle Volvo V60’s deze problemen hebben en dat deze problemen ook niet bij alle eigenaren voorkomen. Als u problemen ervaart met uw Volvo V60, is het aan te raden om contact op te nemen met een erkende Volvo-dealer om het probleem te laten oplossen.

Laatste update 2023

Gratis bod op je huidige auto?