De Nieuwe S60 van Volvo

nieuwe volvo s60De nieuwe Volvo S-serie
De Volvo S-serie bestaat uit de Volvo 60 en de Volvo S80.
De S-lijn van Volvo staat voor sedan. De Volvo S-serie is afkomstig uit Zweden welke met zwaardere weersinvloeden te maken heeft vergeleken met Nederland. Hierdoor is het Nederlandse weer geen enkel probleem.
De nieuwe Volvo S60 en S80 zijn zeer innovatie en in een vernieuwd jasje gestoken.

Gratis bod op je huidige auto?

De Volvo S60

Het artikel hieronder gaat over de nieuwe innovaties van de Volvo S60.

Sensus technologie

volvo s60 sensusMet de Sensus technologie staat u met uw Volvo in verbinding. U kunt het navigatiessysteem net als de radio bedienen met de stem. Door een knop op het multifunctionele stuurwiel in te drukken zal de Volvo S60 luisteren naar spraakopdrachten en ze razendsnel uitvoeren. Hierdoor hoeft u de ogen niet meer van de weg af te houden waardoor u geconcentreerd en veilig uw route kunt vervolgen.
De ingebouwde connectiviteit zorgt ervoor dat u moeiteloos uw audioapparatuur en uw mobieltje kunt koppelen zodat u onderweg kunt bellen en kunt genieten van uw muziek.

Drive-E

Drive-E is een slimme oplossing om motorkracht te combineren met rijplezier en een laag brandstof verbruik. U bespaart zonder dat u dat performance voor in hoeft te leveren. De nieuwe motoren van Volvo gaan niet alleen efficiƫnt om met brandstof maar zijn ook beter voor het milieu dankzij de lage CO2 uitstoot.

De Plugin-Hybrid combineert een diesel verbrandinsmotor met een elektromotor. Hierdoor kunt u 50 km afleggen zonder uitlaatgassen. Vooral in de stad biedt dit een uitkomst. De Plugin-Hybrid is tevens erg interessant om zakelijk te berijden. Hij heeft slechts 7% aan bijtelling.

Air Quality System

Het Interior Air Quality System filtert de binnenkomende buitenlucht en zorgt dat u adem kunt halen zonder schadelijke stoffen binnen te krijgen. Het actieve koolstoffilter beschermd u en de inzettende. Ook als u achter een vrachtwagen rijdt welke veel zwarte rook uitstoot is geen enkel probleem meer voor uw gezondheid.

IntelliSafe

IntelliSafe is een totaalaanpak voor de verkeersveiligheid. IntelliSafe is een bundeling van nieuwe systemen welke u en de inzittende beschermd.

Adaptive Cruise Control is een van deze systemen. Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat u altijd voldoende afstand houdt op uw voorligger, ook als deze plotseling remt. Een absolute uitkomst in files en stadsverkeer.

De persoonlijke parkeerhulp scant vooraf of de parkeerplek groot genoeg is voor uw Volvo S60 en regelt het inparkeren voor u! Hierbij wordt de richting voor u aangegeven en de snelheid geregeld. Sensoren kunnen afstanden perfect inschatten waardoor u netjes geparkeerd staat zonder dat andere auto’s krap komen te staan.

De Active High Beam zorgt voor meer licht in het donker. De slimme koplampen van de Volvo S60 kunnen andere weggebruikers waaronder voetgangers en fietsers detecteren zodat ze niet verblind worden door uw verlichting. U krijgt meer zicht zonder dat u andere weggebruikers hindert.

Cross Traffic Alert is een handig uitparkeersysteem waarbij andere weggebruikers door de sensoren snel worden opgepikt. Mocht u een fietser toevallig over het hoofd zien dan kunt u op uw Volvo S60 vertrouwen dat zij ingrijpt.

cross alert volvo

Blind Spot information waarschuwt u indien er zich een weggebruiker in uw dode hoek bevind. De active sensoren meten continu activiteiten om uw Volvo S60 heen en laat een indicator knipperen in de deurpost. Hierdoor weet u snel of er zich een weggebruiker in uw dode hoek aanwezig is.

City Safety laat uw Volvo S60 stoppen als er plotseling een voetganger oversteekt. In een drukke stad gebeuren hierdoor nog dagelijks veel ongelukken. Fietsers en voetganger lopen hierdoor veel risico. Met de Volvo S60 worden ook hun een stukje veiliger.

Lane Keeping Aid zorgt ervoor dat u op uw eigen rijbaan blijft rijden en niet per ongeluk een andere rijbaan raakt wat tevens voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

De Voetgangers airbag verminderd het letsel die voetgangers oplopen tijdens een aanrijding. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een voetganger voor uw Volvo opduikt dan wordt het letsel op deze manier maximaal beperkt.

Gratis bod op je huidige auto?