Volvo verkopen voor export

Via ons kun je ook je Volvo verkopen voor export. Dit betekent dat je meer geld voor je Volvo terugkrijgt en hem makkelijker verkoopt. Er zijn een aantal situaties dat jouw auto meer oplevert wanneer je hem als export verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan een schadeauto of auto met een technisch mankement. Repareren in Nederland kan veel duurder zijn dan het buitenland waardoor de Volvo verkopen in het buitenland meer geld oplevert.

Gratis bod op je huidige auto?

Je Volvo economisch Total-loss

volvo-verkopen-technische-problemenWanneer je Volvo economisch Total-loss is dan wil dat zeggen dat de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van de auto zelf. Reparatiekosten kunnen schade betekenen welke bijvoorbeeld door een verkeersongeval is veroorzaakt, maar ook als er technische problemen aanwezig zijn. Als voorbeeld kan een kapotte versnellingsbak of gebroken distributieriem bijzonder veel kosten met zich meebrengen en in niet alle gevallen is het dan lonend om dit te investeren. Het liefst haal je zoveel mogelijk geld uit de auto en wilt hem dus verkopen.

 

Volvo exporteren

volvo-verkopen-voor-exportJe Volvo exporteren naar het buitenland kan je veel opleveren. In het buitenland kunnen niet alleen de onderdelen een stuk goedkoper zijn maar ook de reparatiekosten. Vooral buiten de EU liggen de lonen een stuk lager waardoor reparaties soms een kwart van de prijs kosten. Dit betekent dat je auto daar meer geld waard is dan hier.

 

Zelf exporteren

Zelf exporteren en een koper vinden is erg ingewikkeld waardoor veel mensen daar van afzien. Je Volvo verkopen voor export en dit via ons laten regelen is veel makkelijker en scheelt je bovendien veel tijd. Binnen 1 dag ontvang je het best haalbare bod op je Volvo en kunt hem, indien het bod bevalt, meteen verkopen.

 

Gratis Bod ontvangen

Wil je binnen 1 dag een gratis bod ontvangen op jouw Volvo en weten wat hij waard is? Meld je auto dan aan. Door het kenteken in te vullen en een goede beschrijving te geven van de mankementen heb je snel een gegarandeerd bod waar je dus gegarandeerd de Volvo voor kunt verkopen. Je maakt geen kosten en loopt ook geen risico. Verkopen doe je altijd aan een RDW erkend autobedrijf.

Gratis bod op je huidige auto?